logofront.png

goldinfrafutes.hu - Megbízható bolt

Értékelje ezt a webáruházat! 1 csillag: gyenge, 5 csillag: nagyon jó
(19 értékelés)
TwitterFacebookGoogle bookmark

 

goldinfrafutes.huMinden vásárló véleménye fontos! Kérem, hogy Ön is mondja el véleményét erről a webáruházról: www.goldinfrafutes.hu


Webáruház ismertető: "Goldinfrafutes.hu Minőségi fűtésrendszerek 10 Év Garancia - Élettartam szavatosság - Professzionális szakértelem!" A webáruházat üzemeltető, infrapaneleket gyártó cég 1999-ben alakult családi vállalkozásként, de mára már sikeres kisvállalkozás. A webáruház által forgalmazott G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított infrasugárzók.

Webáruház értékelés: A goldinfrafutes.hu webshopban nem csak az infrafűtéssel kapcsolatos termékek rendelhetők meg, hanem részletes információ kapunk az energiatakarékos, korszerű fűtésrendszer működéséről, beszereléséről és megtérüléséről is. Ez a webáruház az ellenőrzés pillanatában, az elektronikus kereskedelmet szabályozó legfontosabb hazai jogszabályoknak, valamint fogyasztóvédelmi és adatvédelmi előírásoknak megfelelt. Az ellenőrzés nem érintette a webáruház által forgalmazott termékeket.

Cég neve: Mormota-Lux Kft.

E-mail: infrapanel[kukac]t-online.hu

Telefon: 06-34/380254

Csomagátvevő pont: -

Azonosító: HU140105

Érvényesség dátuma: 2019-01-30

Domain cím: www.goldinfrafutes.hu

Szolgáltatás típusa: Alap webáruház minősítő csomag

 

Minden vásárló véleménye fontos! Ezért lehetőséget biztosítunk a vásárlók számára, hogy a megbizhatobolt.hu oldalon megjelenő webáruházakat értékelje és véleményezze. Értékelésével és véleményével hozzájárul az oldalunkon található webáruházak által nyújtott szolgáltatás minőségének megismeréséhez.


Kérjük véleménye megírásakor a következőket vegye figyelembe:
  • Hozzászólásában a webáruházzal kapcsolatos tapasztalatiról tárgyilagosan nyilatkozzon, kerülje a trágár, sértő kifejezéseket, vádaskodást, feltételezést.
  • Kérjük, adja meg a rendelés során kapott rendelési számát (egyéb személyes adatot ne adjon meg!), mivel a webáruház így tud pontosan reagálni az Ön észrevételére, véleményére.
(A webáruházról megjelenített kép illusztráció, egy korábbi állapotot tükröz.)

Mondja el véleményét erről a boltról

Győződjön meg arról, hogy minden csillaggal (*) jelölt mezőt kitöltött!

1 hozzászólás

Vásárlói kisokos

Tudja, hogy melyek azok az információk amelyeket mindenképp ellenőriznie kell mielőtt bármit megrendelne az interneten?


Irányelveink

Célunk az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése és a vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentése.

Regisztráció

Webáruházak, internetes kereskedők, online értékesítési felülettel rendelkező szolgáltatók részére.